Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

 

 

adria cannj

POPUSTI :
 
deca do 2 god.imaju besplatan boravak ( bez ležaja i hrane)
deca od 2-10 god.na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
deca od 2-12 god.na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene
dete do 12 god.sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 80% od cene
ARANŽMAN OBUHVATA:  Izabrani broj noćenja na bazi polupansiona (doručak/večera), ili punog pansiona po osobi (doručak/ručak /večera).Smene za PP-polu pansion počinju večerom,završavaju doručkom (noćenje,doručak/večera).Za PA-pun pansion ručkom,završavaju doručkom.Ishrana na bazi švedskog stola (doručak/večera) -mogućnost doplate ručka (1 jelo u ponudi)-ne postoji mogućnost menjanja obroka za uslugu PP.Hotelski objekat poseduje sopstvene rezervoare tako da garantuju stalnu prisutnost vode.
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA:  boravišnu taksu i osiguranje – plaćaju se na recepciji hotela dnevno po osobi: deca do 12 godina – 0,50 eur; od 12-18 godina – 1 eur; odrasli – 1,50 eur .Korišćenje AC nije uračunato u cenu,plaća se na recepciji 2.00 eura po sobi i danu.Doplata za PA –ručak(uz rezervacije) do 01.07.-3.00 eura,od 01.07.- 3.50eura, doplata na recepciji hotela je 4.00 eura po osobi i danu. Prevoz i individualne troškove.
 
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 
* 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 
* čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu
 
* platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 
* mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 
* mogućnost plaćanja administrativnom zabranom
 
 
 
SIRIUSbmr Travel zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.
 
INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan– Ulazak u sobe od 12.00h. 
Drugi do pretposlednji dan – Boravak na bazi izabrane usluge .
Poslednji dan  – Napuštanje sobe najkasnije do 09:00h. Kraj usluga.