Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

tasia


Lokacija: Vila se nalazi u mestu Velika, odlično je pozicionirana, blizu glavne ulice, udaljena je od plaže oko 60m.

Opis: Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi  se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, svaki studio je moderno opremljen, raspolaže sa jednim francuskim i jednim standardnim  ležajem i  ima kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, sušilicu za veš, komarnike, SAT TV, Wi-Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 3€ dnevno).  Vila ima lepo dvorište sa voćnjakom, zidani roštilj i parking.

Opširnije...

akti

Lokacija: Vila se nalazi u mestu Sotirica, idealno locirana, na glavnoj ulici i oko 30m od plaže, poseduje veliko, prostrano dvorište sa prelepom baštom, ozidanim roštiljem, igralištem i privatnim parkingom.

Opis: Smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i sve raspolažu sa jednim francuskim, jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem, i namenjene su za smeštaj dve do četiri osobe. Svaki studio ima potpuno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, Wi-Fi internet, mreže za komarce i terasu sa direktnim pogledom na more. U dvorištu postoje garniture za sedenje, sa suncobranima, koji su na raspolaganju gostima vile, kao i mala kafeterija.

Opširnije...

hrisa

Lokacija: Vila se nalazi u centru mesta, udaljena je oko 150m od plaže.

Opis: U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni apartmani, u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu francuskim ležajima (po grčkim standardima, širine 110cm). Svaki apartman poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 3€ dnevno).

Opširnije...

vila-hlidi-kokino-nero-4768

Lokacija: Vila je odlično pozicionirana, udaljena je oko 50m od mora i nalazi se u okviru istoimenog hotela.

Opis: Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu sa dva ili tri ležaja (francuski ležaj po grčkim standardima, širine 110cm), namenjenim za smeštaj dve do četiri osobe. Svi imaju odvojeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, Wi-Fi internet i trem terasu. U dvorištu postoje garniture za sedenje, sa suncobranima, koji su na raspolaganju gostima vile, kao i hotelska kafeterija.

Opširnije...