Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

angelika

Lokacija: Vila je smeštena u hladu maslinjaka, okružena bujnom vegetacijom, ima veliko dvorište sa privatnim parkingom i  udaljena je oko 550m od čuvene Mega Ammos plaže i oko 650m od plaže Zavia.

Opis: U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni apartmani, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svaki apartman poseduje opremeljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu sa pogledom na more, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 3 € dnevno). Preporučuje se za sopstveni prevoz.

Opširnije...

lina

Lokacija: Ova novoizgrađena vila se nalazi u mirnom delu mesta, udaljena je oko 400m od plaže Zavia i oko 600m od luke.

Opis: Vila poseduje komforne apartmane koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, moderno su opremljeni i svi imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i jedan sofa krevet na razvlačenje u dnevnom boravku, kompletno opremljenu veliku kuhinju sa šporetom i frižiderom sa komorom, kupatilo/wc, terasu, komarnike na prozorima, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu).

Opširnije...

areti

Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu Sivote, okružena maslinjacima. Udaljena je od centra mesta oko 500m i od plaže Zavia oko 700m. Vila ima lepo travnato dvorište, sa senikom i roštiljem kao i parking, koji su na raspolaganju gostima vile.

Opis: Vila ima dvokrevetne I četvorokrevetne apartmane koji se nalaze u prizemlju (dvokrevetni) i na drugom spratu (četverokrevetni). Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi-Fi internet i klima uređaj (uključen u cenu ).

Opširnije...

margarita sivota1

 

Lokacija: Vila je udaljena 300m od plaže I 300m od luke.

Opis: Poseduje mesto za parking i prostrano dvorište, sa zidanim roštiljem i baštenskom garniturom za sedenje. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja kao i četvorokrevetnim dupleks apartmanima. Svaka smeštajna jedinica raspolaže opremljenom kuhinjom, kupatilom, terasom, WIFI, TV, klima uređaj (u dupleksu je uključen u cenu a u studijima uz doplatu na licu mesta, 3€ dnevno).

Opširnije...