Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

cross

Lokacija: Ova vila je novoizgrađena i izuzetno moderno i komforno uređena. Nalazi se u mirnijem, novijem delu Stavrosa u neposrednoj blizini nove crkve. Od plaže je udaljena oko 150m , a od centra mesta oko 400 m.

Opis: Svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju I svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom I fenom za kosu, terasu sa sušilicom za veš, komarnike na prozorima, TV, Wi Fi internet i klima uređaj ( uz doplatu na licu mesta, od  5€ dnevno). Vila ima prelepo uređeno dvorište u kojem se nalazi i dečije igralište. Takođe  ima parking kao I malu recepciju.

Opširnije...

vila-denis


Lokacija: Vila je smeštena u novijem delu Stavrosa, nedaleko od nove crkve. Udaljena je oko 150 m od plaže i oko 400m od centra mesta.

Opis: Svi apartmani i studia se nalaze na prvom i drugom spratu I imaju kompletno opremljenu  kuhinju, kupatilo/wc,i terasu, komarnike, TV, Wi Fi internet I klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Ispred vile je lepo dvorište sa ozidanim roštiljem, koje je na raspolaganju gostima, kao i parking preko puta ulaza u vilu.

Opširnije...

soso1

 

Vila Soso 1 je novoizgrađeni objekat za sezonu 2016.

Udaljen je 250m od centra i 150m od plaže.

Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije.

Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Opširnije...

eva1

 

Vila Eva je udaljena 250m od centra i 120m od gradske plaže. U našoj ponudi su smeštajne jedinice na prvom spratu i to četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani. Svaki dupleks apartman ima dve spavaće sobe, kuhinju, terasu, WiFi, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5e dnevno ).

 

Opširnije...

antonia1

 

Vila se nalazi u mirnom delu Stavrosa, nedaleko od glavnog puta. Od centra je udaljena 100m i oko 200m od plaže. U blizini vile su brojne pekare, supermarketi, prodavnice. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu.

 

Opširnije...