Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

dimitra1

 

Lokacija: Nalazi se na samo 50m od plaže, nedaleko od centra mesta sto je čini odlično pozicioniranom za mesto Laganas.

Opis: Vila Dimitra poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija. Svi studiji imaju opremljen kuhinjski deo, balkon/terasu, WIFI, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 7€ dnevno), sef (uz doplatu na licu mesta, 1€ dnevno). Organizovano je čišćenje na 3 dana a zamena posteljine 5. dana smene.

Opširnije...

vila-mavra

Lokacija:Vilase nalazi 20m od glavne ulice, od centra i 200m od peščane plaže.

Opis: Vilu Mavru okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom.Vila ima WiFi, poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne duplekse u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, terasu, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 6 € dnevno) i sef (uz doplatu na licu mesta 1 € dnevno). Terase pojedinih studija gledaju bočno ka moru.

Opširnije...

vila-rodanti

Lokacija: Nalazi se na samo 20 m od plaže, u samom centru Laganasa. U neposrednoj blizini vile je glavna ulica letovališta sa najvećim brojem klubova, diskoteka, prodavnica i restorana.

Opis: Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima smeštenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji/apartmani poseduju opremljen kuhinjski deo, TV, terasu/prostor za sedenje, kupatilo, klima uređaj  (uz doplatu na licu mesta 6 € dnevno). Čiste se svakog trećeg a posteljina se menja svakog petog dana. Mogućnost korišćenja bazena u konzumaciju pića na baru.

Opširnije...