Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

Autobusom 5 dana - 2 noćenja

Termini putovanja: 11./15.12.; 18./22.12.2014.

 
PROGRAM PUTOVANJA

 

 1. dan (četvrtak) BEOGRAD – BEČ      

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 22:00 časa i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 23.30 sa parkinga ispred Lokomotive.. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan (petak) PANDORF - BEČ

Dolazak u Pandorf  u jutarnjim časovima. Slobodno vreme u ovom outlet centru koji spada u najvece u Evropi sa velikim brojem popusta i robnih marki. Nastavak puta ka Beču. Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Beča autobusom. Šetnja kroz centar grada uz obilazak kompleksa carske palate Hofburg, španske škole jahanja, katedrale Svetog Stefana, glavne trgovačke ulice Kertner, najpoznatije bečke izložbene galerije Albertina, čuvene Bečke opere i hotela Saher, poznatim po svojoj Saher torti, kroz dvorski vrt, preko trga Marije Terezije do zgrade parlamenta i kvarta muzeja. Smeštaj u hotel.Nakon smeštaja slobodno posle podne. Ostatak dana slobodan za individualne obilaske i šoping. Noćenje.

3. dan (subota) BEČ

Doručak.Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju ili fakultativni izlet za dvorce Belvedere i Šenbrun. Belvedere, nekadašnji dvorac Princa Eugena Savojskog. Sa gornjeg Belvedera pruža se prelep pogled na panoramu centra Beča. Nakon obilaska nastavak do palate Šenbrun, najznamenitiji dvorac u Beču, letnja rezidencija carske porodice Habsburgovaca. Razgledanje podrazumeva obilazak dvorskih odaja i šetnju vrtovima predivnog parka oko dvorca. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativne posete Dunavskom tornju sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan (nedelja) BEČ

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Bratislavu. Obilazak bratislavske tvrđave, koja se uzdiže nad starim delom grada, radi upoznavanja sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Nastavak razgledanja grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula. Slobodno vreme u Bratislavi. Povratak iz Bratislave u poslepodnevnim časovima. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Lagana vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i po potrebi grupe.

5. dan (ponedeljak)  BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.