Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

katerina

Lokacija: Vila Katerina se nalazi u mirnom delu mesta, u neposrednoj blizini banjske plaže(udaljena  oko 200m).

Opis: Sve naši smeštajni kapaciteti u ovom objektu su dvokrevetni i trokrevetni, nalaze u visokom prizemlju i imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo/wc  sa tuš kabinom i fenom za kosu, komarnike na prozorima, balkon sa garniturom za sedenje i tendom, WiFi internet i klima uređaj (uračunat u cenu).  Sobe imaju pogled na vrt ili ulicu a gostima je na raspolaganju i besplatan parking.

Opširnije...

kaliopi

Lokacija: Vila je odlično locirana, nalazi se blizu centra Edipsosa, udaljena je oko 200m od šetališta  i oko 100m od termalnih izvora i plaže.

Opis: Sve smeštajne jedinice su komforne, nalaze na prvom i četvrtom spratu, moderno su opremljene i imaju kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi Fi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Vila poseduje lift.

 

Opširnije...

avantis

Lokacija: Vila je dobro locirana, nalazi se u mirnom delu Edipsosa, udaljena je oko 150m od mora i oko 250m od gradske plaže.

Opis: Vila poseduje lift i lobi. Sve smeštajne jedinice, dvokrevetna i trokrevetna studija, se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, TV i klima uređaj (uključen u cenu).

 

Opširnije...

erato evia

Lokacija: Vila je dobro pozicionirana, nalazi se blizu centra Edipsosa, udaljena je oko 100m od mora.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze u prizemlju, na drugom i trećem spratu. Vila ima malu recepciju, lift, restoran i trpezariju na trećem spratu gde postoji mogućnost serviranja  doručka (uz doplatu na licu mesta). Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu). Neke smeštajne jedinice imaju pogled na more a neke na ulicu ili dvorište.

 

Opširnije...