Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

apart-hotel-macedonia-sky-3844

 

Lokacija: Apart/Hotel se nalazi na oko 300m od plaže i 500m od centra Haniotija

Opis: Apart/hotel Macedonia sky 2* poseduje bazen, lobi bar, menjačnicu. U svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, koji svi imaju opremljen kuhinjski deo, balkon, kupatilo, fen, WIFI, SAT TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Opširnije...

vila-sousouras-hanioti

Lokacija: Vila Sousouras se nalazi na udaljenosti oko 250 m od plaže i oko 500 m od centra Haniotija, preko puta hotela Elinotel Apolamare.

Opis: U našoj ponudi su prostrani apartmani koji mogu da ugoste veći broj osoba (4-5 pax) i nalaze se na visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kadom, dve terase, kompletno opremljen kuhinjski deo sa trpezarijskim delom u kom se nalaze još dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj. Klima uređaj se doplaćuje 5 € dnevno na licu mesta. Vila poseduje sopstveni parking.

Opširnije...

vila-maria-hanioti

Lokacija: Nalazi se na 200 m udaljenosti od plaže i 20-ak metara od centralnog trga, prodavnica i kafića.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetni studiji smešteni na prvom spratu. Svaki studio poseduje kuhinjski deo, TV, terasu, kupatilo i klima uređaj (uračunat u cenu).

Opširnije...

vila-livas-hanioti

Lokacija: Vila je udaljena 150 m od plaže i oko 70 m od glavnog trga Haniotija. Smeštena je u bočnoj, mirnoj uličici.

Opis: Sve smeštajne jedinice iz naše ponude se nalaze na visokom prizemlju. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinjski deo, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...