Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

genny

Lokacija: Vila se nalazi u samom centru mesta, u glavnoj ulici i gleda na marinu. Udaljena je oko 30m od mora i oko 200m od plaže.

Opis: Vila poseduje lepo dvorište sa uređenom baštom i privatni parking. Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze na prvom spratu i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 3€ dnevno, po uređaju). Petokrevetni apartman ima dva kupatila, neki apartmani imaju direktan pogled na more a neki na ulicu.

Opširnije...

xenia

Lokacija: Vila se nalazi u glavnoj ulici, u neposrednoj blizini centra mesta i udaljena je oko 50m od mora.

Opis: Svi apartmani se nalaze na prvom spratu i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu). Neki apartmani imaju delimičan ili direktan pogled na more.

Opširnije...

 daskalos

Lokacija: Vila se nalazi u centru mesta, udaljena je oko 80m od glavne ulice i oko 180m od plaže.

Opis: Sva studia se nalaze u prizemlju i imaju kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 4€ dnevno). Vila poseduje i baštenski deo sa suncobranima i garniturom za sedenje kao i privatni parking

Opširnije...

 tanasis

Lokacija: Vila se nalazi na samom ulasku u mesto Ligia, izdvojena u mirnom delu blizu mora, udaljena je oko 400m od glavne ulice sa restoranima i prodavnicama i oko 150m od plaže.

Opis: Vilu okružuje lepa bašta sa bazenom, ležaljkama i suncobranima kao i privatni parking. Četverokrevetni apartman se nalazi u prizemlju a dvokrevetni i trokrevetni su na prvom spratu i imaju pogled na baštu ili bazen. Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, Wi-Fi internet, klima uređaj (uključen u cenu). Idealna je kao baza za one koji žele da obilaze celo ostrvo i preporučuje se za goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Opširnije...

Potkategorije