Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

apart-hotel-zeppos

Lokacija: Apart/hotel Zeppos se nalazi 250 m od gradske plaže ka kartingu, 900 m od drugog centra mesta.

Opis: Hotel ima dvorište sa roštiljem, parking, recepciju, WiFi, klima uređaj (uključen u cenu aranžmana), peškire koji se menjaju nakon 5 dana, TV (bez srpskih kanala). Smeštajne jedinice imaju komarnike, opremljen kuhinjski deo, garnituru na terasi a kupatila su u studijima sa tuš kadom dok su u apartmanu velike kade. Studija se nalaze u prizemlju i na prvom spratu dok se na drugom spratu nalaze dva četvorokrevetna apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka dvorištu i ulazu. Postoji toalet koji se koristi prvog i poslednjeg dana prilikom smena grupa.

Opširnije...

vila-zeppos

Lokacija: Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta, ali sa mogućnošću za parkiranje u neposrednoj blizini vile, od mesta s kog kreće brodić ka Porto Carrasu je udaljena 100 m, od gradske plaže 900 m, koliko ima i do Paradiso plaže.

Opis: Vila ima lift, WiFi, klima uređaj (uključen u cenu aranžmana), peškire koji se menjaju nakon 5 dana, TV (bez srpskih kanala). Sve smeštajne jedinice iz naše ponude su na drugom spratu, imaju komarnike, opremljen kuhinjski deo, garnituru na terasi, kupatila su sa tuš kadom. U ponudi su dvokrevetni studio s pogledom na ulicu i trokrevetna studija sa pogledom na ulicu ili dvorište vile.

Opširnije...