Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

galaxias1

 

Lokacija: Vila je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija, svaki ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Neke smeštajne jedinice imaju direktan ili bočni pogled na more a neke pogled na ulicu.

 

Opširnije...

efi1

 

Lokacija: Vila je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži.

Opis: U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno), WiFi internet i terasu sa direktnim pogledom na more.

 

Opširnije...

vila-adam-

Lokacija:Vila Adam se nalazi na 70 m od plaže, u centru mesta, u blizini supermarketa, butika, restorana, kafića i ostalih brojnih sadržaja ovog živopisnog letovališta.

Opis: Smeštajne jedinice u našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji na prvom i drugom spratu. Svaki studio poseduje opremljen kuhinjski deo, terasu, kupatilo, fen, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...

vila-erato

Lokacija: Nalazi se na 20 m od plaže, u centru Paralije (50 m desno od crkve), na samom šetalištu. U neposrednoj blizini vile nalaze se brojni butici, prodavnice, taverne i barovi.

Opis: Vila Erato je kuća apartmanskog tipa. U našoj ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane smeštene na prvom, drugom i trećem spratu. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).

Opširnije...