Sirius BMR
Grčka, Turska, Italija, Francuska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Nemačka....... i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije. Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas, a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate... Vaš Sirius BMR
   |   

avio-karte-za-ceo-svet

klub satelit

 

Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

 

ZA ZALJUBLJENE: Za parove koji žele intimnu atmosferu i uživanje, napravili smo specijalni paket „Romantika“ čije ime dovoljno govori. Dođite i učvrstite svoju ljubav prepuštajući se čarima ovog predivnog zamka.

 

SPECIJALNA PONUDA PAKET:


„ROMANTIKA“


3dana/2noći


Od 26.01.2015. do 20.12.2015.


Paket koji je namenjen parovima koji žele intimnu atmosferu i uživanje i sadrži:


2 polupansiona (2 noćenja sa doručkom* i večerom**)


*Kasni doručak u krevetu


**Večera u restoranu uz sveće i flašu šampanjca


Romantično noćno kupanje uz sveće


Uključeno korišćenje saune, đakuzija i zatvorenog bazenaCena aranžmana u dvokr evetnoj sobi, po osobi:


8.790 RSD


Paket se može koristiti vikendom i radnim danima.
Doplata za boravak u apartmanu, po osobi 1.980 dinara.
Doplata za all inclusive uslugu je 1.000 dinara dnevno za odraslu osobu
Doplata za dodatni dan po redovnom cenovniku iz programa.

vrsac1

 

 

BEOGRAD – MANASTIR MESIĆ – VRŠAČKI BREG - VRŠAC - BEOGRAD


19.09.2015.

20.09.2015.


In vino veritas – U vinu je istina, govorili su Stari Rimljani ali ovaj napitak koji se pravi od vinove loze koja ima tradiciju, neki izvori kazu i oko 8000 godina, nekako se najviše vezuje za stare Grke i njihove Bogove i smatra se božanskim pićem. Vinorodna Srbija je prvi put osetila blagodeti uzgoja vinove loze još u III veku naše ere kada je prve čokote zasadio car Prob na obroncima Fruške Gore i u okolini tadašnjeg Sirmijuma. Od tada počinje i u našoj zemlji tradicija proizvodnje ovog napitka koji ne služi samo za uživanje već i kao lek za veći deo ljudskog organizma.
Grožđebal Vršac - Dani berbe grožđa u Vršcu, manifestacija poznata kao "Grožđebal", ima dugu tradiciju i održava se svake godine, treće vikenda u septembru a ove godine se održava 58.put. Prva izložba vina u Vršcu održana je u kafani "Kod dva ključa" 1857.godine. Maskota berbe je Vinko Lozić, lik koga je stvorio pisac Jovan Sterija Popović, i on je prva ličnost i komandant trodnevne parade. Posetioci manifestacije su u prilici da probaju čuvena vršačka vina, kupe grožđe, posete podrume i uživaju u bogatom kulturno-umetničkom program, sportskim i drugim sadržajima.

Polazak iz Beograda u 8h sa Lastine stanice - dolazni peroni.
Vožnja preko Pančeva ka manastiru Mesić. Manastir Mesić je ženski manastir Srpske pravoslavne crkve u banatskoj eparhiji kod Vršca. Jedan je od najznačajnijih manastira u jugoistočnom Banatu, nastao najverovatnije u XV veku, mada ga po lokalnoj legendi osniva 1225. godine Arsenije Bogdanović Hilandarac koga je lično Sv. Sava postavio za igumana manastira. Druga verzija ima najviše verovatnoće, naime po njoj je manastir Mesić osnovao Jovan Branković, poslednji iz loze Brankovića, krajem XV veka. U crkvi posvećenoj Sv. Jovanu Preteči, nalaze se ostaci ranijih fresaka iz XVII veka (detalji u naosu), kao i freske koje su nastale u XVIII veku. Nakon obilaska manastira kratka vožnja do vidikovca na Vršačkom bregu odakle se pruža preleo pogled na grad Vršac i okolinu. Kratak predah i uživanje u panorami a zatim odlazak do Vršca, na Grožđebal gde se u celom gradu dešava program posvećen ovom događaju. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 19h kad je predviđen polazak za Beograd.
Povratak za Beograd u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 1990 din  sniženo1190 din  

 

Deca do 12 god. 1000 din

 

pandorf

 

 

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igracaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30%-70%. Radno vreme radnim danima do 19 časova, subotom do 18h, a nedeljom ne radi. Radno vreme tokom shopping day-a je od 08.30h do 23h. Atmosfera centra prijatna i opustajuća samo naprezanje koliko novca potrositi!!!!!


SEPTEMBAR   18.09.2015

 


1.dan    Polazak iz Beograda, sa autobuske stanice Lasta, dolazni peroni, oko 22 časa, iz Novog Sada oko 23 casa kod Lokomotive (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.

2.dan    Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Beč na kafu i Saher  tortu. Polazak iz Parndorfa  u 18h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama.

3.dan     Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA:  65 EUR sniženo 30 EUR

  • deca do 12 godina 25 EUR

 

strimonikos1

 

 

VILA STRIMONIKOS STAVROS

**** SPECIJALNA PONUDA    16.09.2015 - 23.09.2015.                        CENA 89e

 

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora, na 150 m od centra, jedna od najbolje pozicioniranih u Stavrosu.

Opis: Vila Strimonikos je noviji objekat u Stavrosu. U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji, smešteni na prvom spratu i sa bočnim pogledom ka moru. Svaka smeštajna jedinica poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV  i klima uređaj (uz doplatu 5 € dnevno).